Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-piet

Chocolade piet

Bent u op zoek naar de lekkerste chocolade pieten voor Sinterklaas? Dan bent u bij Gust Royale aan het juiste adres. Wij doen ieder jaar ons best om een uniek aanbod te bieden waarin wij onze eigen stijl en accenten aanleggen.

Sinterklaas geschenken met logo bestellen     Sinterklaas geschenken zonder logo bestellen
 


Piet chocolade assortiment

Ook dit jaar zijn we hiermee aan de slag gegaan. Hierdoor vindt u in ons assortiment een uniek aanbod aan chocolade pieten die allen handgemaakt zijn. Onze chocolade pieten zijn van hoge kwaliteit en van echte Belgische chocolade. Bij Gust Royal vindt u een ruim en uniek assortiment aan chocolade pieten. Zo vindt u bij ons onder andere holle Sint figuren, Sint caraques en overheerlijke marsepein figuren. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en samen met ons team maken wij een uniek assortiment aan Sinterklaas chocolade, die ambachtelijk vervaardigd worden in onze chocolaterie te Berlaar-Heikant. De vakkennis van onze chocolatiers wordt gecombineerd met de grondstoffen van de beste kwaliteit. Hierdoor profiteert u van Sinterklaas chocolade tegen de beste prijs-kwaliteit. Naast onze chocolade pieten hebben wij dus nog meer Belgische Sinterklaas chocolade in ons assortiment.

Chocolade pieten bestellen

Bent u als bedrijf op zoek naar de lekkerste chocolade pieten voor Sinterklaas? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment chocolade pieten en bestel eenvoudig online. Al onze chocolade pieten worden ambachtelijk en zorgvuldig handgemaakt in onze chocolaterie. Daarnaast zijn onze grondstoffen op een duurzame manier verkregen. Dus bent u een professional en bent u momenteel nog geen klant, maar zou u wel graag klant willen worden? Registreer u dan via deze link en ontvang spoedig uw inloggegevens. Nadat uw de inloggegevens heeft ontvangen kunt u de prijzen zien en eenvoudig uw kerst chocolade pralines bestellen.

Bekijk ook:
Sinterklaas Holgoed figuren | Chocolade pakket Sinterklaas | Holle figuren | Chocolade Sint | Caraques Sint chocolade | Marsepein figuren |  Chocolade Letters


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.