Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Gust Royal is een jong en dynamisch bedrijf. Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze en creatieve werknemers die allemaal een passie hebben voor het vak. Samen maken wij een uniek assortiment van chocoladeproducten, die ambachtelijk gemaakt worden in onze chocolaterie in Berlaar-Heikant. 

De vakkennis van onze chocolatiers, gecombineerd met grondstoffen van de beste kwaliteit wordt vertaald naar ambachtelijke chocoladeproducten met een rustiek karakter. Wij gebruiken voor al onze producten de beste Belgische chocolade. 

Neem gerust een kijkje naar ons assortiment van ambachtelijke chocoladeproducten. Ons standaard assortiment is het hele jaar verkrijgbaar en bestaat uit 40-tal soorten pralines en chocoladeproducten.

Bent u een professional en bent u momenteel nog geen klant, maar zou u wel heel graag klant willen worden? Registreer u dan via deze link en ontvang spoedig uw inloggegevens.
Bent u particuliere klant? Dan kan u steeds terecht in onze winkel in Berlaar-Heikant, Aarschotsebaan 181. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u.

Wij wensen je veel plezier bij het ontdekken van onze webshop.
Hopelijk tot snel!
Het team van Gust Royal
 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.