Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Ook als particuliere klantben je welkom bij Gust Royal. Ben je chocoladeliefhebber of wil je iemand een heerlijk cadeau geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Elk seizoen ontdek je in onze winkel allerlei nieuwigheden. Met Sinterklaas zorgen we voor een assortiment van kraakverse holle chocoladefiguren. Met Pasen vullen we onze winkel dan weer met heerlijke paaseitjes met vulling, holle paaseieren, allerlei chocoladefiguren en veel meer. Ook voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis en Nieuwjaar hebben wij steeds de lekkerste chocolade klaar om je te verwennen of om cadeau te doen. 

Al onze producten worden in ons chocoladeatelier achter onze winkel gemaakt. Wij gebruiken verse grondstoffen van de beste kwaliteit. Onze chocolatiers geven elke dag het beste van zichzelf en dat proef je! 

Bij Gust Royal heb je steeds keuze uit verschillende geschenkmanden, pralinetaarten, een gevulde ballotin met pralines naar keuze, … En dat allemaal met liefde en passie gemaakt, samengesteld en verpakt.

Kom langs in onze winkel op Aarschotsebaan 181 in Berlaar-Heikant, steeds van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u.
 
Bent u een professionele klant en hebt u interesse om onze producten te verkopen in uw eigen zaak? Dan kan u ook steeds in onze winkel terecht voor meer informatie over onze producten, onze werkwijze en over onze webshop.
 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.