Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Sinterklaas

Sinterklaas chocolade

Bent u op zoek naar Sinterklaas chocolade? Dan bent u bij Gust Royal aan het juiste adres. U vindt bij ons een uniek en ruim aanbod aan Sint chocolade die allen met de hand gemaakt zijn. Wij gaan elk seizoen op zoek naar vernieuwing om een uniek assortiment aan te bieden. Dit gaat u dan ook zeker ontdekken op onze website.

Beste klant, voor een vlotte en duidelijke levering vindt u hier enkele afspraken terug waarmee je rekening moet houden met het bestellen van de Sint artikelen.
*Sint is leverbaar vanaf 24 oktober 2022
*Sint bestellingen kunnen gecombineerd worden met standaard producten, maar niet met producten van een ander thema zoals herfst, kerst en nieuw...
*Sommige producten worden gemaakt in een limitit edition productie. Wilt u zekerheid of uw product op voorraad blijft kan u altijd contact met ons opnemen.


Sinterklaas geschenken met logo bestellen     Sinterklaas geschenken zonder logo bestellen
 


Sinterklaas chocolade voor bedrijven

Bent u geïnteresseerd in Sinterklaas chocolade voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gust Royal is namelijk in eerste instantie een chocolade groothandel. Het is daarom mogelijk om onze Sinterklaas chocolade te verkopen in uw bedrijf of winkel. Bent u nieuw op de website? Dan kunt u zich registreren als nieuwe klant. Nadat uw registratie is goedgekeurd kunt u de prijzen zien van de Sint chocolade en deze ook bestellen. Wilt u als bedrijf Sinterklaas chocolade voor uw werknemers kopen? Ook dat is mogelijk bij ons.

Sint chocolade assortiment

Bij Gust Royal vindt u een ruim en uniek assortiment aan Sint chocolade. Zo vindt u bij ons Holgoed figuren, Chocolade pakket Sinterklaas, Holle figuren, Chocolade Sint, Caraques Sint chocolade, Marsepein figuren, Chocolade Piet en Chocolade Letters. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en samen met ons team maken wij een uniek assortiment aan Sinterklaas chocolade, die ambachtelijk vervaardigd worden in onze chocolaterie te Berlaar-Heikant. De vakkennis van onze chocolatiers wordt gecombineerd met de grondstoffen van de beste kwaliteit. Hierdoor profiteert u van Sinterklaas chocolade tegen de beste prijs-kwaliteit.

Sinterklaas chocolade kopen

Of u nu een zakelijke klant bent of een particuliere klant. Bij ons kunt u Sinterklaas chocolade kopen via de webshop, maar ook in onze winkel in Berlaar-Heikant. Wilt u onze Sint chocolade in de winkel komen bekijken of heeft u vragen over de verkoop van onze chocolade? Kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons op. Wilt u Sinterklaas chocolade bestellen voor bij uw thuis? Ook dat is mogelijk. Klik dan hier
 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.