Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-pakket-Sinterklaas
Bedrijfsgeschenk nodig voor Sinterklaas of wilt u uw assortiment uitbreiden met een chocolade pakket Sinterklaas? In beide gevallen bent u bij Gust Royal op het juiste adres. Ambachtelijke chocolade om uw medewerker of klant te verrassen.


Chocolade pakket Sinterklaas kopen?

Wilt u een chocolade pakket sinterklaas kopen? Bij Gust Royal hebben we de leukste pakketten samengesteld door onze eigen chocolatiers. Niet alleen de pure smaken van chocolade in zijn meest echte vorm, maar ook een creatief uitziend product die ieder zal verrassen. Als bedrijf of retail winkel besteld u de chocolade gemakkelijk via onze website. Maak hiervoor een account bij ons aan of login met uw persoonlijke account. We komen de chocolade Sinterklaas pakketten persoonlijk brengen. Zo is deze op een vast moment bezorgd en weet u zeker dat de ambachtelijke smaken van onze chocolade tijdens de rit behouden blijven.

Chocolade pakket op maat

Wilt u buiten ons assortiment een persoonlijk samengesteld pakket voor uw assortiment of als geschenk? Bij grote afnames werken wij graag voor u op maat. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee om samen iets unieks te creëren.

Bekijk ook:
Sinterklaas Holgoed figuren | Holle figuren | Chocolade Sint | Caraques Sint chocolade | Marsepein figuren | Chocolade Piet | Chocolade Letters


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.