Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-Sint
Uw assortiment is niet compleet zonder een vrolijke chocolade Sint. Met de feestdagen in aantocht is het inkopen begonnen. Kies dit jaar voor de ambachtelijke chocolade van Gust Royal. Een heerlijk assortiment bestaande uit de mooiste designs. Ontdek de opties voor deze Sinterklaas.


Chocolade Sint

Op zoek naar een chocolade Sint? De chocolade Sint is een populair product tijdens de feestdagen. Als cadeau of om zelf op te eten. De chocolade Sint is niet alleen goed voor de verkoop, maar staat ook vrolijk in uw assortiment. In een complete chocolade sinterklaas assortiment mag de chocolade Sint dan ook niet missen. De chocolade Sinten zijn beschikbaar in de variaties puur, wit en melk chocolade. Verder zijn de Sinten te vinden in verschillende grote. Alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook vrolijke Sinterklaas figuren met Piet. Zo is er een juiste Sint voor iedere gelegenheid.

Chocolade Sinterklaas figuren

Wat verder de Chocolade Sinterklaas figuren extra leuk maakt, is dat Gust Royal deze volledig ambachtelijk maakt van Belgische kwaliteitschocolade. De smaken die je krijgt bij Gust Royal zijn dan ook ongeëvenaard. De chocolade wordt verder gemaakt door bonen waarbij de boeren een eerlijke prijs voor de cacao krijgen. Zo is inkopen bij Gust Royal ook duurzaam. Wat ons betreft verdienen deze boeren deze prijs volledig, want wij kunnen hier de lekkerste chocolade van maken. 

Chocolade Sint kopen?

Chocolade Sint kopen? Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webshop. De chocolade wordt middels eigen transport bezorgd. Snel en zo weten we zeker dat de uitstekende kwaliteit van onze chocolade kan worden behouden. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze winkels om onze chocolade zelf te ervaren. We geven u graag een rondleiding in onze chocolatiers en laten u graag kennis maken met onze vakmensen. Hopelijk tot snel.

Bekijk ook:
Sinterklaas Holgoed figuren | Chocolade pakket Sinterklaas | Holle figuren | Caraques Sint chocolade | Marsepein figuren | Chocolade Piet | Chocolade Letters


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies