Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Paasfiguren

Paasfiguren

Bent u op zoek naar paasfiguren? Groothandel Gust Royal is de place to be. Ieder jaar breiden wij ons assortiment uit met de meest unieke paasfiguren. Hierbij komen er elk jaar nieuwe paasfiguren bij in alle soorten, maten en smaken. Uw zoektocht naar paasfiguren slaagt daarom altijd bij ons!

Wij bezorgen standaard elke vrijdag in Nederland.


Paasfiguren groothandel

Gust Royal is een groothandel in chocolade, na jaren ervaring hebben wij een breed assortiment opgebouwd aan unieke en smakelijke paasfiguren. Op de webshop van Gust Royal vindt u heerlijke paasfiguren in de vorm van een klok, kip, haas of konijn. Elk jaar zorgt het team weer voor een uniek assortiment met prachtige stijlen en heerlijke smaken. Wilt u zakelijk inkopen doen? Dit doe je makkelijk en snel online in onze webshop. Bent u nog geen klant van onze groothandel? Wordt dan snel lid via deze link. Na het aanmelden krijg je automatisch de inloggegevens toegestuurd. Nadat je bent ingelogd krijg je gelijk een duidelijk overzicht in prijzen en aanbod. Benieuwd naar onze andere paaschocolade? Kijk dan eens bij het aanbod van gevulde paaseieren en paaseieren.

Paasfiguren bestellen bij Gust Royal

Gust Royal een chocoladebedrijf dat bestaat uit een jong maar vooral ambitieus team. In Berlaar-Heikant zit onze chocolaterie, via deze plek leveren wij de meeste unieke chocoladeproducten. De chocolateries van Gust Royal combineren grondstoffen van de meeste premium kwaliteit om zo de beste chocoladeproducten voor u te maken. Alle producten van Gust Royal gebruiken de Belgische callebaut chocolade. Deze chocolade wordt aangekocht via cacao Horizons project. Het cacao horizons project zorgt ervoor dat de boeren die de cacaobonen produceren een eerlijk salaris verdienen. Op deze manier proberen wij als groothandel een steentje bij te dragen aan dit maatschappelijk probleem. Als we deze boeren namelijk niet hadden dan konden we niet genieten van onze overheerlijke chocolade.

Bekijk ook
Pasen | Paaseieren | Gevulde paaseieren | Paas Caraques | Paasschelpen


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies