Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Leverbaar vanaf 15 februari 2023.

Paaschocolade

Bent u op zoek naar een lekker chocoladepakket voor op het kantoor met Pasen of wellicht als relatiegeschenk voor een klant. Bij Gust Royal hebben wij een mooi assortiment chocolade, speciaal gemaakt voor Pasen. Onze chocolatiers hebben weer ontzettend hard gewerkt om een uniek aanbod neer te zetten voor Pasen. Wij staan bekend om onze eigen stijl en accenten die aangebracht worden bij de producten in ons assortiment. 
 
Pasen


Paaschocolade groothandel

Gust Royal is een groothandel en wij verkopen dus met name aan andere winkels, maar daarnaast ook aan bedrijven die onze chocolade willen gebruiken als relatiegeschenk of als cadeautje voor de werknemers. Naast ons aanbod van paas chocolade, hebben wij ook nog een uitgebreid standaard aanbod in ons assortiment. U kunt de producten eenvoudig bestellen voor Pasen. Wordt snel lid via deze link. Nadat u lid bent geworden, ontvangt u uw inloggegevens en kunt u ook de prijzen bekijken van de chocolade. Daarna is het alleen nog kiezen welke chocolade u graag wilt hebben en vervolgens te bestellen.

Paaschocolade als relatiegeschenk

De paas chocolade is dus niet alleen beschikbaar voor andere winkels, maar ook zeker voor bedrijven. Wilt u graag uw werknemers verassen met een lekker pakket van heerlijke chocolade of heeft u een klant die u graag in het zonnetje wilt zetten? Wij hebben een uniek aanbod van Paas chocolade. Binnen ons uniek aanbod in Paas chocolade vindt u Paaseieren, Paasfiguren, Gevulde paaseieren, Paas Caraques en Paasschelpen. Daarnaast bestellen wij onze cacao bonen uitsluitend bij het Cacao Horizons Project van Callebaut. Zij bieden boeren een eerlijke prijs voor de bonen en staan bekend om de hoge kwaliteit van de bonen. Vervolgens maken onze chocolatiers hier heerlijke chocolade producten van met ieder een eigen stijl en andere accenten. Dus als u bij ons uw paas chocolade besteld, ondersteunt u ook nog eens het maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies