Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Paaseieren

Paaseitjes

Bent u op zoek naar paaseitjes? Groothandel Gust Royal helpt u graag verder. Elk jaar breiden wij ons assortiment in paaseitjes uit en zorgen we ervoor dat we paaseitjes hebben in elke soorten, maten en smaken. Hierdoor slaag u altijd bij ons voor uw zoektocht naar paaseitjes.

Wij bezorgen standaard elke vrijdag in Nederland.


Paaseitjes groothandel

Gust Royal is een groothandel in chocolade met een breed assortiment aan paaseitjes. Uiteraard zijn de klassieke melk, witte en pure chocolade paaseitjes bij ons verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij ook heerlijke unieke paaseieren, zoals de Picasso chocolade eieren. De paaseieren kunt u inkopen per kg. Uw inkopen voor uw bedrijf kunt u makkelijk en snel online of bij ons in de winkel doen. Bent u nog geen klant van onze groothandel? Wordt dan snel lid via deze link. Na het aanmelden krijg je automatisch de inloggegevens toegestuurd. Na het ingeven van uw inloggegevens krijgt u direct inzicht in de prijzen van de chocolade en kunt u eenvoudig uw order plaatsen. Op zoek naar andere paaschocolade? Kijk dan eens naar ons paasfiguren of gevulde paaseieren aanbod.

Paaseitjes bestellen bij Gust Royal

Gust Royal is een dynamisch bedrijf dat bestaat uit een jong, ambitieus en creatief team. Via onze chocolaterie in Berlaar-Heikant leveren wij de meeste unieke chocoladeproducten voor elk moment. Onze chocolateries combineren grondstoffen van de beste kwaliteit om de meest ambachtelijke chocoladeproducten te maken. Voor het gehele assortiment maken wij gebruik van de Belgische callebaut chocolade. Deze chocolade wordt aangekocht via cacao Horizons project. Dit project zorgt ervoor dat de boeren waarbij de cacaobonen zijn aangekocht een eerlijk loon verdienen voor hen prestigieuze werkzaamheden. Op deze manier proberen wij als een groothandel een steentje bij te dragen aan dit maatschappelijk probleem. Zonder deze boeren zouden wij immers niet intens kunnen genieten van de heerlijke chocolade.

Bekijk ook
Pasen | Paasfiguren | Gevulde paaseieren | Paas Caraques | Paasschelpen


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.