Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Kerstmis

Kerst chocolade

Voor kerst chocolade bent u bij Gust Royal aan het juiste adres. Wij doen ieder jaar ons best om een uniek aanbod aan te bieden waarin wij onze eigen stijl en accenten leggen. Ook dit jaar zijn we hier weer mee aan de slag gegaan. Hierdoor vindt u een assortiment aan vernieuwende kerst chocolade terug die ambachtelijk vervaardig worden in onze chocolaterie te Berlaar-Heikant.Kerst & nieuwjaarsgeschenken met logo bestellen      Kerst & nieuwjaarsgeschenken zonder logo bestellen


Kerst chocolade groothandel

Gust Royal is een kerst chocolade groothandel. Dit houdt in dat u bij ons kerst chocolade kunt inkopen om vervolgens te verkopen in uw eigen winkel. Dus bent u een professional en bent u momenteel nog geen klant, maar zou u wel graag klant willen worden? Registreer u dan via deze link en ontvang spoedig uw inloggegevens. Nadat uw de inloggegevens heeft ontvangen kunt u de prijzen zien en eenvoudig uw kerst chocolade bestellen.

Relatiegeschenk kerst chocolade

Bent u als bedrijf op zoek naar een relatiegeschenk van kerst chocolade? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw keuze uit ons ruime en unieke assortiment aan Kerst chocolade en bestel eenvoudig online. Al onze Kerstkrans chocolade en Kerst pralines worden uiteindelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade. Wie van uw medewerkers maakt u daar nu niet blij mee? Heeft u nog vragen over een kerst chocolade relatiegeschenk, neem dan contact met ons op.

Kerst chocolade bestellen

Wij van Gust Royal gaan ieder seizoen op zoek naar vernieuwing om onze klanten een uniek assortiment aan te bieden. Zo ook voor de kerst chocolade. In ons assortiment aan kerst chocolade vindt u dan ook producten terug die u niet overal terug kan vinden. Hiermee onderscheiden wij onszelf van anderen. Daarnaast zijn onze grondstoffen op een duurzame manier verkregen. Wat wij hierbij met fierheid kunnen vermelden, is dat wij onze chocolade aankopen via het Cacao Horizons project van Callebaut. Hiermee onderneemt Callebaut maatschappelijk verantwoord. Kerst chocolade bestellen met een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doe je bij Gust Royal! Klik hier om als particuliere gast te bestellen. 

 

Welke Kerst chocolade heeft Gust Royal in zijn assortiment?

Bij Gust Royal hebben we een seizoensgebonden en creatief assortiment. Dit betekent dat we jaarlijks weer unieke chocolade producten hebben. Deze vallen in de categorieën van Kerst figuren, Kerst pralines, Kerst kransen en meer!

Hoe kan ik chocolade producten met logo bestellen?

Wanneer je gepersonaliseerde chocolade wilt bestellen met logo, dan is dit ook mogelijk bij Gust Royal. Je kan deze via de webshop bestellen. Wij zullen vervolgens contact opnemen zodat we het juiste logo ontvangen.

Is er een minimale afname voor Kerst chocolade?

Voor de groothandel geld een minimale afname aan Kerst chocolade. Deze staat per artikel vermeld.

Kan ik ook Kerst chocolade kopen als particulier?

Het is ook mogelijk om als particulier Kerst chocolade te kopen. Dit assortiment wijkt iets af van de chocolade in de groothandel. Je kan het assortiment vinden op onze Gust Royal B2C website. 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.