Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod

Kerst pralines

Bent u op zoek naar kerst pralines? Dan bent u voor uw kerst pralines bent bij Gust Royal aan het juiste adres. Wij doen ieder jaar ons best om een uniek aanbod aan te bieden waarin wij onze eigen stijl en accenten aanleggen. Hierdoor vindt u in ons assortiment een uniek aanbod aan kerst pralines die alleen handgemaakt zijn.Kerst geschenken met logo bestellen   Kerst geschenken zonder logo bestellen
 


Belgisch pralines groothandel

Gust Royal is een echte Belgische pralines groothandel. Bij ons vindt u dan ook de lekkerste Belgische pralines voor kerst. Ook dit jaar zijn we hier weer mee aan de slag gegaan. Onze kerst pralines zijn van hoge kwaliteit en van echte Belgische chocolade. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, bestaande uit jonge en ambitieuze werknemers met een passie voor het vak. De vakkennis van onze chocolatiers wordt gecombineerd met grondstoffen van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn al onze cacaobonen op een eerlijke manier verkregen. Dit houdt in dat de boeren waarvan onze cacaobonen vandaan komen, een eerlijk loon krijgen voor het werk dat ze verrichten. Naast onze kerst pralines hebben wij nog meer Belgische ambachtelijk kerst chocolade in ons assortiment zitten. Klik hier om ons gehele kerst chocolade assortiment te bekijken.

Kerst pralines bestellen

Bent u als bedrijf op zoek naar de lekkerste kerst pralines? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment aan kerst pralines en bestel eenvoudig online. Al onze kerst pralines worden uiteindelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade. Dus bent u een professional en bent u momenteel nog geen klant, maar zou u wel graag klant willen worden? Registreer u dan via deze link en ontvang spoedig uw inloggegevens. Nadat uw de inloggegevens heeft ontvangen kunt u de prijzen zien en eenvoudig uw kerst chocolade pralines bestellen.

Kerstchocolade

Bent u als bedrijf op zoek naar een relatiegeschenk? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze Kerst Pralines hebben wij nog meer Belgische ambachtelijk Kerst chocolade in ons assortiment zitten. Bekijk ook onze overheerlijke Kerstkrans chocolade. Om alle onze Kerst chocolade te zien, klik dan hier om gehele Kerst chocolade assortiment te bekijken. Maak uw keuze uit ons ruime en unieke assortiment aan kerst chocolade en bestel eenvoudig online. Al onze kerst chocolade en kerst pralines worden uiteindelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade. Wie van uw medewerkers maakt u daar nu niet blij mee? Heeft u nog vragen over een kerst chocolade relatiegeschenk, neem dan contact met ons op.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies