Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Kerstmis

Kerst chocolade

Voor kerst chocolade bent u bij Gust Royal aan het juiste adres. Wij doen ieder jaar ons best om een uniek aanbod aan te bieden waarin wij onze eigen stijl en accenten leggen. Ook dit jaar zijn we hier weer mee aan de slag gegaan. Hierdoor vindt u een assortiment aan vernieuwende kerst chocolade terug die ambachtelijk vervaardig worden in onze chocolaterie te Berlaar-Heikant.Kerst & nieuwjaarsgeschenken met logo bestellen      Kerst & nieuwjaarsgeschenken zonder logo bestellen


 

Kerst chocolade groothandel

Gust Royal is een kerst chocolade groothandel. Dit houdt in dat u bij ons kerst chocolade kunt inkopen om vervolgens te verkopen in uw eigen winkel. Dus bent u een professional en bent u momenteel nog geen klant, maar zou u wel graag klant willen worden? Registreer u dan via deze link en ontvang spoedig uw inloggegevens. Nadat uw de inloggegevens heeft ontvangen kunt u de prijzen zien en eenvoudig uw kerst chocolade bestellen.

Relatiegeschenk kerst chocolade

Bent u als bedrijf op zoek naar een relatiegeschenk van kerst chocolade? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw keuze uit ons ruime en unieke assortiment aan kerst chocolade en bestel eenvoudig online. Al onze kerst chocolade en kerst pralines worden uiteindelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade. Wie van uw medewerkers maakt u daar nu niet blij mee? Heeft u nog vragen over een kerst chocolade relatiegeschenk, neem dan contact met ons op.

Kerst chocolade bestellen

Wij van Gust Royal gaan ieder seizoen op zoek naar vernieuwing om onze klanten een uniek assortiment aan te bieden. Zo ook voor de kerst chocolade. In ons assortiment aan kerst chocolade vindt u dan ook producten terug die u niet overal terug kan vinden. Hiermee onderscheiden wij onszelf van anderen. Daarnaast zijn onze grondstoffen op een duurzame manier verkregen. Wat wij hierbij met fierheid kunnen vermelden, is dat wij onze chocolade aankopen via het Cacao Horizons project van Callebaut. Hiermee onderneemt Callebaut maatschappelijk verantwoord. Kerst chocolade bestellen met een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doe je bij Gust Royal! Klik hier om als particuliere gast te bestellen. 

 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies

Particulier of professioneel?

Om ons aanbod nog overzichtelijker aan te bieden, kan je kiezen tussen de webshop voor particulieren of professionelen. 
Op de webshop voor professionelen heb je een login nodig om te kunnen bestellen. 
Onze winkel blijft open.