Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Valentijn

Valentijn chocolade

Bent u op zoek naar relatiegeschenken voor Valentijn of om een leuk pakket op het kantoor weg te kunnen geven? Bij Gust Royal bent u aan het juiste adres. Ieder jaar doen wij ons uiterste best om onze eigen stijl en accenten in de chocolade aan te brengen. Er is wederom een mooi assortiment aan Valentijn chocolade gemaakt door onze chocolatiers.
 


Valentijn chocolade groothandel

Wij zijn een groothandel in onder andere Valentijn chocolade. U kunt dus bij ons uw inkopen doen voor Valentijn om vervolgens de producten te verkopen vanuit uw eigen bedrijf. Bent u nog geen klant, maar zou u wel graag uw Valentijn chocolade inkopen bij Gust Royal? Dan kunt u heel makkelijk lid worden via deze link. Na het inloggen ontvangt u snel uw inloggegevens. Wanneer u uw inloggegevens heeft ontvangen kunt u ook de prijzen zien van onze chocolade en het eenvoudig bestellen.

Valentijn chocolade als relatiegeschenk

Wij verkopen als groothandel niet alleen chocolade aan andere winkels, maar ook aan bedrijven die het willen gebruiken als relatiegeschenk. U kunt gemakkelijk en snel bestellen in ons unieke assortiment van Valentijn chocolade. Wij maken kopen onze bonen in bij het Cacao Horizons project. Callebaut staat bekend om de hoge kwaliteit die zij hanteren en voor de eerlijke prijs die zij boeren geven voor de cacaobonen door middel van dit project. Een ideaal en vooral heel lekker cadeau om uw medewerkers of klanten te geven voor Valentijn en u levert tegelijkertijd een bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kies snel uw favoriete Valentijn chocolade uit het assortiment, die wij elk jaar weer uniek maken met de eigen stijl van onze chocolatiers. Zij werken vanuit Berlaar-Heikant, waar onze chocolaterie gevestigd is. Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u verder.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies