Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-tabletten
Wit, puur, met hazelnoot of rozijnen? Bij Gust Royal hebben we een heerlijk assortiment aan chocolade tabletten. Ambachtelijk bereid en dat proeft u!

Wij bezorgen standaard elke dinsdag en donderdag in heel België met eigen transport.


Van chocolademelk tot cranberry's

Wat is er nu lekkerder dan een ambachtelijk bereide melk chocolade tablet. Wanneer u echter uw assortiment wilt uitbreiden naar excentriekere smaken, dan heeft Gust Royal deze ook. Witte chocolade met crispies of pure chocolade tabletten met cranberry's zorgen voor een unieke smaakbeleving en een mooie aanwinst voor uw assortiment. 

Ambachtelijk en duurzaam

Onze chocolade groothandel staat bekend om zijn ambachtelijke bereiding. De romige en diepe smaak van onze producten zijn een aanwinst voor iedere detailhandel of andere zaak. Daarnaast worden onze bonen ingekocht bij partijen die hier een eerlijk bedrag aan de boeren voor teruggeven. Zo heeft onze chocolade de ambachtelijke smaak van vroeger, maar de voordelen die volledig in deze tijd past. 

Chocolade tabletten kopen

Wilt u chocolade tabletten kopen? Dan bent u bij Gust Royal op het juiste adres. De chocolade tabletten zijn makkelijk in grote aantallen te bestellen via onze website. Na bestelling worden de producten via eigen transport bezorgd. We bezorgen over heel België, voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. 

Chocolade tabletten groothandel

Als dé chocolade tabletten groothandel in ambachtelijke chocolade zijn we de partij als uw vaste leverancier voor chocolade tabletten. Wanneer u vragen heeft over onze producten of onze chocolatier in Berlaar-Heikant wilt bezoeken, dan bent u altijd welkom. We nemen u graag mee in onze bereidingswijze en beantwoorden al uw vragen over de verschillende mogelijkheden.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies