Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-spekken
Op zoek naar ambachtelijke gemaakte chocolade spekken? Via onze groothandel besteld u voordelig en snel uw ambachtelijk chocolade spekken. Ontdek het assortiment van Gust Royal. 

Wij bezorgen standaard elke dinsdag en donderdag in heel Belgie met eigen transport.


Ambachtelijke spekken

De chocolade spekken zijn bij Gust Royal op ambachtelijke wijze gemaakt. De smaaksensatie is dan ook niet te vergelijken met fabrieksproducten. In onze chocolatier in Berlaar-Heikant creëren onze chocolatiers de heerlijkste producten voor uw assortiment. Via onze webshop kunt u deze producten gemakkelijk en snel bestellen zodat ook uw klanten van onze ambachtelijke chocolade producten kunnen genieten. 

Chocolade spekken kopen

Wilt u chocolade spekken kopen? Dan bent u bij Gust Royal op het goede adres. Voor zowel particuliere als de zakelijke klant kunnen wij de chocolade spekken leveren. Wanneer u een particuliere klant bent, dan kunt u de spekken via onze B2C website bestellen. Via de huidige pagina kunt u als bedrijf de chocolade spekken vanaf 2 kg bestellen. We bezorgen de producten snel en voordelig middels ons eigen transport door heel België.

Chocolade spekken groothandel

Gust Royal is de chocolade spekken groothandel van België en andere ambachtelijke chocoladeproducten. Onze producten zijn echt Belgisch en worden middels duurzame cacao geproduceerd. Onze chocolade spekken zijn dan ook een meerwaarde voor elk assortiment die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan vooral contact met ons op. We staan u graag te woord.
 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.