Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-koekjes
De chocolade koeken is het favoriete tussendoortje van velen. Met de ambachtelijk bereide chocolade koeken van Gust Royal wordt het tussendoortje pas echt een feestje. Een aanwinst voor ieder assortiment. Bekijk ons uitgebreide aanbod. 

Wij bezorgen standaard elke dinsdag en donderdag in heel Belgie met eigen transport.


Ambachtelijke chocolade koekjes

De chocolatiers van Gust Royal kennen hun vak als geen ander. Het resultaat is dan ook om te smullen. De ambachtelijke chocolade van Gust Royal is een traktatie voor ieder. De heerlijke smaken maken de chocolade een toegevoegde waarde voor ieder assortiment. Wij hebben alle hartlopers in ons aanbod en meer. Denk hierbij aan lange vingers, bokkenpootjes en kokosrotjes, maar ook cranberrie koekjes en sprits choco. We hebben ook enkele koekjes zonder chocolade om uw aanbod volledig te maken. 

Chocolade koekjes groothandel

Onze B2B website is gericht als chocolade koekjes groothandel. Vanaf de 2 kg zijn onze ambachtelijke chocolade koekjes te bestellen. Wilt u onze chocolade koekjes in private label of mist u een product in ons assortiment. Bij grote leveringen is alles bij ons bespreekbaar. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor langdurige samenwerkingen denken we graag met u mee. Bij Gust Royal is dan ook zo'n beetje alles mogelijk als het aankomt op chocolade producten.

Chocolade koekjes kopen?

Wilt u chocolade koekjes kopen? Dan kunt u deze gemakkelijk via onze webshop bestellen. U kunt hierbij inloggen met uw account. Heeft u geen account? Dan kunt u deze gemakkelijk aanmaken. Wij bezorgen middels eigen transport. Zo bent u verzekerd van een vlotte en verzorgde levering. 

Bent u particulier en wilt u chocolade koeken kopen? Kijk dan verder op Gust Royal B2C. We staan dan ook graag voor u klaar.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies