Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Moederdag

Moederdag chocolade

Bent u op zoek naar moederdag chocolade? Dan bent u bij Gust Royal aan het juiste adres! Onze chocolatiers doen ieder jaar hun best om de meest unieke en lekkerste chocolade producten te maken. Bij ons vindt u dus een uniek assortiment aan moederdag chocolade. Wilt u graag een mooi maar vooral lekker cadeau geven aan uw moeder, neem dan een kijkje in ons assortiment!

 


Moederdag chocolade groothandel

Voor moederdag hebben wij weer de lekkerste en meest unieke producten voor u gemaakt. Met een ruim aanbod aan verschillende vormen, smaken en ingrediënten. Wij zijn een groothandel in onder andere moederdag chocolade, maar u kunt uiteraard ook als particulier bij Gust Royal terecht voor uw heerlijke chocolade. Bij ons kunt u uw inkopen doen voor moederdag, om bijvoorbeeld te verkopen vanuit uw eigen winkel, maar ook als bijvoorbeeld relatiegeschenken binnen uw bedrijf. U kunt eenvoudig lid worden via deze link. Wanneer u een account hebt aangemaakt, kunt u de prijzen zien en uw gewenste producten bestellen.

De lekkerste Moederdag chocolade bij Gust Royal

Elk jaar is er bij ons heerlijke moederdag chocolade verkrijgbaar, zowel bij ons op de webshop als in de winkel. Al onze producten zijn ambachtelijk en creatief bereidt. Wij kopen onze bonen in bij het Cacao Horizons project. Callebaut staat bekend mo de hoge kwaliteit die zij hanteren en voor de eerlijke prijs die zij boeren geven voor de cacaobonen door middel van dit project. Moederdag is dé dag om uw moeder in het zonnetje te zetten en dat doe je met onze heerlijke chocolade. U kunt de producten eenvoudig en snel bestellen via onze webshop, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Berlaar-Heikant. Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen en dan hepen wij u graag verder.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies