Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Herfst

Herfst chocolade

Wanneer u op zoek bent naar herfst chocolade, dan bent u bij Gust Royal aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een uniek aanbod aan Belgische herfst chocolade die allen handgemaakt zijn. Al deze producten zijn leverbaar vanaf half augustus tot en met eind oktober.


 


Assortiment herfst chocolade

Bij Gust Royal vindt u een ruim assortiment aan herfst chocolade. Zo vindt u diverse producten met marsepein, zoals de marsepeinen paddenstoeltjes en de marsepeinen muisjes met witte, melk of pure chocolade. Daarnaast vindt u ook caraque herfstbladen met witte, melk en pure chocolade. Of kiest u voor herfst chocolade in de vorm van een egel, paddenstoel, walnoot of eikel? We hebben in ieder geval ons best gedaan om u een uniek aanbod aan te bieden aan herfst chocolade. Wist u dat al onze chocolade met de hand gemaakt wordt? Hierdoor zijn we er zeker van dat we ambachtelijke kwaliteit kunnen leveren. Onze herfst chocolade staat dan ook bekend om hun fenomenale smaak.

Herfst chocolade van Gust Royal

De herfst chocolade van Gust Royal staat bekend als de lekkerste en de meest unieke chocolade. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, bestaande uit jonge en ambitieuze werknemers met een passie voor het vak. Wij proberen dan ook altijd een uniek en verrukkelijk aanbod aan te bieden. Onze vakkennis combineren we dan ook met grondstoffen van de beste kwaliteit. Zo staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Al onze cacao bonen worden namelijk op een eerlijke manier verkregen. De boeren waar wij onze cacao bonen vandaan halen, krijgen dan ook een eerlijk loon voor hun werkzaamheden.

Herfst chocolade bestellen

U kunt eenvoudig uw herfst chocolade online bestellen. Bent u een zakelijke klant en heeft u interesse om onze herfst chocolade te verkopen in uw bedrijf? Log dan in op onze website of maak een account aan om de prijzen te kunnen zien. Wilt u als particuliere klant chocolade bestellen? Ook dat is mogelijk. Klik dan hier of kom langs in onze winkel in Berlaar-Heikant of bestel eenvoudig uw doosje herfst chocolade online.
 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.