Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolate-bombs
Deze heerlijke manier van een hete chocomelk maken is de trend van dit moment. Breid daarom uw assortiment uit met de ambachtelijke bereide chocolate bombs van Gust Royal.
Bezig met laden...
Chocolate bomb melk

Chocolate bomb melk

Voor een heerlijke warme chocolade melk met marshmallows

Hot chocolate bombs

De hot chocolate bombs zijn niet alleen erg lekker, maar ook een hele beleving om de hete chocolade melk mee te bereiden. Door vullingen van brownie, framboos, Oreo koekjes, speculaas en meer, wordt het drinken van een hot chocolate bomb een smaakbeleving. De chocolate bombs zijn verkrijgbaar in een range aan verschillende soorten chocolade en vullingen. Zo kunt u uw klanten telkens weer verrassen met een fris assortiment. 

Ambachtelijk bereid 

Waar Gust Royal in uitblinkt, dat is onder andere ons ambachtelijke assortiment. Als chocolatier in Berlaar Heikant kunnen we de smaak en kwaliteit creëren die de Belgische chocolade heeft groot gemaakt. De diepe en romige smaak maakt onze producten geliefd bij iedere proever. Naast onze ambachtelijke producten, zijn onze producten ook duurzaam. We werken samen met Cacao Horizons project, hierdoor krijgen de boeren een eerlijke prijs voor de cacaobonen die ze leveren. Wanneer u daarom op zoek bent naar het beste product, dan staat Gust Royal voor u klaar.

Chocolate bombs met marshmallows

De chocolate bomb van Gust Royal brengt een verrassing met zich mee. Bij het toevoegen van de warme melk smeldt de chocolate bomb en komen er mini marshmallows vrij. Een chocolate bomb vol met marshmallows, wie wil dat nou niet? Met een chocolate bomb met marshmallows kunt u uw klanten een unieke ervaring geven die voorzien is van ambachtelijkheid.

Hot chocolate bombs kopen België

Wilt u hot chocolate bombs kopen in België? Bij Gust Royal hebben we zowel voor de particuliere als de zakelijke klant onze chocolade producten beschikbaar. Wij bezorgen door heel België met een eigen transport. Zo heeft u de producten, snel en met beleid bij u bezorgd. 

Chocolate bombs groothandel

Gust Royal is dé chocolade groothandel van België als het aankomt op ambachtelijk bereidde chocolade. Wij zijn dan ook de groothandel voor chocolate bombs. Met een ruim assortiment tegen eerlijke prijzen verrast u uw klanten met een heerlijk en verrassend assortiment. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor u klaar.
 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies