Onze winkel blijft open! Ben je een particuliere klant? Bekijk ons aangepaste aanbod

Groothandel chocolade figuren

Welkom bij de groothandel in chocolade figuren. In ons assortiment vindt u een uniek aanbod aan chocolade figuren die allen handgemaakt zijn. Onze chocolade figuren zijn van hoge kwaliteit en van echte ambachtelijke Belgische chocolade.


Chocolade figuren groothandel Gust Royal

Chocolade figuren groothandel Gust Royal is een jong en dynamisch bedrijf dat bestaat uit een team van jonge, ambitieuze en creatieve werknemers met een passie voor het vak. De vakkennis van onze chocolatiers wordt gecombineerd met grondstoffen van de beste kwaliteit. Al onze grondstoffen zijn dan ook maatschappelijk verantwoord. Dit houdt in dat de boeren van onze cacao bonen een eerlijk loon krijgen voor de werkzaamheden die ze hebben verricht.

Aanbod chocolade figuren

Als groothandel in chocolade figuren leggen wij onze eigen stijl en accenten in onze chocolade figuren en bieden dan hierdoor ook unieke producten aan. Wij gaan elk seizoen op zoek naar vernieuwing om onze klanten een assortiment aan te bieden van chocolade figuren, die u niet overal terug kan vinden. Hiermee willen we ons dan ook onderscheiden van andere spelers op de markt. Als groothandel in chocolade figuren dient u eerst in te loggen om de prijzen te kunnen zien. Wilt u als particuliere klant een overheerlijk chocolade figuur kopen? Dan kunt u bij ons in de winkel terecht in Berlaar-Heikant. Indien u een professionele klant bent en onze chocolade figuren wilt verkopen in uw eigen zaak, dan kunt u eenvoudig inloggen of langskomen bij ons in de winkel voor meer informatie.
 

Welke chocolade figuren verkoop Gust Royal?

Gust Royal heeft een wisselend assortiment aan chocolade figuren. Deze zijn thema en seizoensgebonden. Zo zal je in het najaar veel Sinterklaas figuren en Kerstmannen in ons assortiment vinden, terwijl in de lente er veel Paasfiguren in ons assortiment staan.

Is er een minimale afname voor chocolade figuren?

De minimale afname voor de chocolade groothandel is per product verschillend. Dit staat bij het product omschreven. Dit verschilt van een aantal stuks, tot het bestellen van een aantal kilo aan chocolade. 

Kan ik de chocolade ook kopen als particulier?

Ook als particulier kan je de verschillende chocolade producten bij ons kopen. Wij hebben hier een eigen B2C website voor waarop je direct de verschillende prijzen te zien krijgt. 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.